Å forlate et gråtende barn...

Hverdagen har innhetet familien. Etter over et år, der enten Julie eller jeg har vært i permisjon, er begge tilbake i jobb.

Det er slutt på lange, late (haha) morninger med kaffekopp og kos med barna. Nå handler alt om å komme seg kjappest mulig ut av huset. Matpakker smøres kvelden i forveien, klær legges frem og frokosten må barna finne seg i å spise i barnehagen.

Absolutt ikke en ideel løsning, men en nødvendig løsning når mor og far jobber i Oslo. Vi ønsker heller å komme tidlig hjem fra jobb enn sent til jobb.

Kjipt nok, men ikke i nærheten av så kjipt som det er å forlate barna sine i barnehagen når de gråter.

Den siste tiden har jeg dessverre opplevd dette litt for mange ganger. Og selv om jeg vet at det stort sett går over før jeg kommer ut porten til barnehagen, må jeg innrømme at det er like kjipt hver gang.

Det gjør vondt i pappahjertet!

Det har ikke alltid vært sånn. Eller, det har alltid vært perioder der barna gråter når jeg leverer dem i barnehagen. Men det har ikke alltid gjort vondt i pappahjertet.

Mens jeg før tenkte mer rasjonelt og tok det innover meg da de ansatte i barnehagen sa at det går over så fort vi er ute av syne, så tar jeg det mer til meg nå. Jeg blir lei meg og bekymret for at noe er galt.

Spesielt for minstemann som akkurat har startet i barnehagen.

Jeg har blitt han faren som ringer barnehagen etter et par timer og spør hvordan det går. Jeg har blitt han bekymrede faren jeg lo av før.

Jeg vet ikke hvorfor, for sannheten er at jeg stoler mer på de ansatte i barnehagen enn noen gang. De gjør en fantastisk jobb rett og slett.

Det går ganskje over med tiden, men jeg er helt sikker på at jeg alltid vil synes det er jævlig å forlate et trist, gråtende barn.

Til det betyr barna mine for mye for meg!

#pappaentiltre

Én kommentar

Connie

27.08.2015 kl.21:59

Det er alltid kjipt å forlate de når de gråter... Martin har begynt med det nå etter ferien, det går fort over, men jeg må være "sterk" og ja, nesten kald ovenfor ham når jeg går. Hvis ikke får jeg aldri gått... Det pleier å gå lettere når han har med matpakke, men nå funker ikke det så godt heller.. River i mammahjertet... Et raskt farvel funker best akkurat nå, så kommer tiden hvor han ikke har tid til å si hade tilbake igjen... For han elsker bhg... :)

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits