Hjelp, vi skal på ferie med danskebåten...

Det er to ting jeg synes er mer harry enn noe annet, og som jeg gjør alt jeg kan for å unngå. Jeg dør derfor litt invendig når jeg tenker på hva vi skal i morgen.

Men verst av alt, og ti ganger verre enn det vi skal i morgen, er å kjøre til Strømstad på påskeaften, drikke seg drita og rægge rundt med de andre rånerne.

Men bortsett fra det, er det å kjøre danskebåten det mest harry jeg kan tenke meg. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid hatt en bilde av danskebåten som et sted som er fylt til randen av harrytasser.

Jeg tenker på gamliser som røyker ved spilleautomatene, aldrende menn og kvinner som drikker seg fra sans og samling, folk som skal fylle opp kvota - og litt til - på Tax Free, pionobar på dekk 10 og trailersjåfører.

I fare for å tråkke noen på føttene, men danskebåten minner meg langt på vei om et partimøte i Fremskrittspartiet. Et sted jeg virkelig ikke kunne tenkt meg å være.

Men nå er jeg der altså selv. I morgen klokken 16.45 kaster vi loss og setter kursen mot København og sommerhuset, for noen dager med fattern og kona.

Jeg håper alle fordommene mine om danskebåten blir gjort til skamme, men inntil det skjer er jeg skeptisk...

Jeg er ikke interessert i billig alkohol, pianobaren på dekk 10, overfylte buffeter, eller spilleautomater. For å nevne noe av det jeg frykter. Jeg er derimot interessert i en rolig tur med familien, leketilbud til barna, litt god mat og en god natts søvn.

Er det i det hele tatt noen mulighet for at jeg får oppleve noe av det?

Jeg tviler...

Men, min skepsis til tross. Jeg lover å gjøre mitt beste og komme med en objektiv vurdering av turen på tirsdag.

Inntil da, ønsk meg lykke til!

2 kommentarer

mammatil6

19.07.2015 kl.22:00

Lykke til :)

Vennlig hilsen fru harry... Som liker seg på pianobaren på dekk 10, men fyller ikke kvota. Spiller på maskinene innimellom og det hender jeg drekker meg fra sans og samling... Sist var for 1 år siden... Så det er vel en gang i året... Max... Men de siste 4 årene har jeg vært opptatt av å presse ut unger, så det har ikke vært mye harryturer...

Og jeg er aldri i sverige på påskeaften... Hehe

Men god tur :)

Camilla

20.07.2015 kl.10:40

Mange deler den meningen med deg, jeg syns det er helt greit. I alle skoleferier er Stena Line Barnas Båt og det slår skikkelig ann, vært på det tre ganger og det er faktisk veldig rolig. Ingen merkbar hardfyll og masse barn som stooorkoser seg hele dagen! Båten sin standard er vel middels, men hva så? Dattra mi koser seg glugg hver gang!

Tok DFDS ifjor, helt greit opplegg for barna der :)

Kos dere og god tur!

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits