Hvem er jeg egentlig?

Jeg har alltid sett på meg selv som en person som er relativt trygg på seg selv, men de siste to ukene har jeg blitt rammet av en følelse av usikkerhet. Jeg føler ikke lenger at jeg vet hvem jeg er. Identiteten min har gradvis blitt sugd ut av meg, samtidig som en ny identitet har blitt pumpet inn i en annen del av kroppen. 

Det føles veldig merkelig. Det er akkurat som jeg lever i en annen persons kropp. 

Før var jeg han lille småtjukke fyren uten hals og med rødt skjegg, og som aldri sluttet å prate. Han som aldri helt skjønte når man burde holde kjeft, men som likevel hadde mange venner. 

Hvem er jeg egentlig nå?


Jeg er fortsatt liten, mangler hals, har rødt skjegg og er i besittelse av en skikkelig pappakropp, men det er noe som er borte likevel...

Jeg skulle ønske jeg kunne gitt dere et klart og tydelig svar, men det kan jeg ikke lenger. Mens jeg tidligere var EN person, med en personlighet og en identitet, har jeg nå blitt en trehodet rev på jakt etter sitt virkelige jeg. 

Før var jeg Martin Grevstad, kommunikasjonsrådgiver og pappa til tre. Nå er jeg: 

Jeg skal ikke legge skjul på at det har vært morsomt at bloggen har fått oppmerksomhet. Det er motiverende og gir meg lyst til å blogge mer. Jeg skjønner det ikke helt, men det er morsomt å se at det jeg skriver kan engasjere så mange mennesker. Jeg er blitt en blogger, og jeg synes i grunn det er ganske kult. 

LIKEVEL...

Jeg må innrømme at jeg savner bare å være Martin. Klokken er nå kvart på tolv fredag kveld og jeg har akkurat kommet hjem fra en fest der stort sett alle festdeltagerne var folk jeg ikke kjente fra før.

Ikke alle, men mange hadde fått med seg debatten om pappakroppen og omtalte meg som "bloggern" da de hilste på meg. Det samme opplevde jeg sist helg, men da i en 60-årsdag. Stadig oftere møter folk meg med "jasså, så det er du som blogger" eller noe lignende. 

Jeg skjønner jeg har meg selv å takke, hva annet kan jeg forvente når jeg stikker hodet (kroppen) min frem på den måten jeg gjør? 

Jeg synes likevel det er rart, og jeg skjønner ikke helt hvorfor det har blitt sånn. Jeg har aldri tidligere blitt omtalt som kommunikasjonsrådgiveren når jeg møter folk i private settinger, selv om det tross alt er det jeg er. Hvorfor er det så spesielt å blogge at jeg må omtales som bloggeren?

Ikke vet jeg...

Jeg håper ikke bloggingen har forandret meg helt, for jeg ønsker bare å være Martin. Han lille tjukke med rødt skjegg, hes stemme og veldig kort hals. 

Akkurat nå er jeg litt usikker på om jeg er pappakroppen, bloggern, en g-kjendis eller Martin. 

Det må jeg innrømme at jeg synes er litt rart...

#blogger #pappakroppen #gkjendis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits