Jeg HATER husarbeid!

#Dag33 Da var vi her igjen da, at det er dags for litt husarbeid. Jeg prøver så godt jeg kan, men uansett hva jeg gjør, ender jeg opp med den samme konklusjonen:

Jeg hater husarbeid!

Dagens status er som følger: Kommen på kjøkkenet er stappfull, oppvaskmaskinen det samme, stua er rotete, gangen er full av bleier, vogner og jakker, og badet oppe... Nei, det orker jeg ikke tenke på en gang.

Jeg har en stor jobb foran meg. Er jeg klar?

Nei

Må jeg gjøre det?

Nei

Bør jeg gjøre det?

Ja

Skal jeg gjøre det?

Usikker!

At jeg hater husarbeid er ingen ny ting. Jeg har jo tidligere vurdert hushjelp.

Dessverre er det fortsatt jeg som må ta meg av husarbeidet (joda, Julie bidrar hun også). Hushjelpen lar vente på seg av en eller annen merkelig grunn.

Tobias har sovet i en time nå, en time jeg har brukt til ingenting. Jeg vet jeg burde ryddet, men kaffe i solveggen har foreløpig vunnet over fornuften.

Når Tobias våkner tenker jeg å klippe gresset (med han i bæremeis). Det er jo mye morsommere. Samtidig er det jo viktig at hagen ser bra ut. Det siste vi vil er jo å ha en hage der det vokser løvetann.

Eller er egentlig det siste vi (fruen) ønsker å ha et rotete hus?

Jeg går for hagen. Huset kan vente til i morgen...

Hva synes du, riktig prioritering?

#husarbeid #kjedelig #hagearbeid #gøy #kaffeisola #best

2 kommentarer

Heheh, hvem er det vel som liker husarbeid?:p

William

23.08.2015 kl.21:54

Hei Martin.

Utrolig morro å lese bloggen du har her.

Jeg er selv mannlig blogger, men ikke helt kommet meg frem til pappa delen. Så i mellomtiden får jeg henge meg på bloggen din her.

Du må gjerne ta en tur innom min blogg å se hva en snekker med sanse for musikk skriver om :-)

Ha en god kveld.

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits