Hva skulle jeg gjort uten dere damer?

#Dag27 Det går opp og ned i pappaperm, det skal være sikkert og visst. Hvis det var en drittdag for to dager siden, har det vært en fantastisk dag i dag.

Hadde besøk av Aftenposten på morgenkvisten i dag. De skal lage en reportasje til lørdagsutgaven deres om meg og pappakroppen. Blir spennende å se hvordan intervjuet blir. Følte selv det gikk bra.

Men det er ikke intervjuet som har gjort denne dagen bra. Det er det to herlige damer som har sørget for.

Etter gårsdagens utbrudd om hvor mye jeg kjedet meg, ble jeg invitert på lunsj og trilletur med to av fruens venninner i dag. Jeg var selvfølgelig ikke vond å be og satte meg sporenstreks i bilen da Aftenposten hadde dratt.

Grevstad på "ammelunsj" med småbarnsmødrene

Det skal dere ha damer, dere vet å ta vare på oss menn. Hadde jeg blitt invitert til noen småbarnsfedre kunne jeg i bestefall forventet meg et par kanelgifler og en kaffekopp. Men hva får jeg hos dere damer?

Deilig lunsj, med rundstykker og egg. Ikke rart vi menn er glad i dere damer. Dere gjør alt så hyggelig og koselig.

Om den sunne lunsjen var et hint til pappakroppen vet jeg ikke, men jeg kan fortelle dere at denne pappakroppen spiser det meste - sunt eller usunt.

Jeg har sett mennene til disse damene, og de har som meg ekte pappakropper, men jeg lurer virkelig på om disse damene egentlig setter pris på det? For det skal jeg fortelle dere, det vakke noe kosetur jeg ble invitert på. Jeg vil heller kalle det en svettetur i varmen...

Damene ledet selvfølgelig an, mens jeg halset like bak. Det er tøft å være med småbarnsmødre på trilletur...

Ikke nok med at jeg ble lurt med på treningstur. Tror du ikke damene var så rutinerte at de hadde med vann?

Selvfølgelig!

Hva hadde jeg med?

Ingenting...

Uansett, vann og treningstur eller ei, jeg kan ikke annet enn å takke disse herlige damene for at de lot en halvfeit, sliten pappablogger henge med dem en halv dag. Jeg hadde det rett og slett supert.

Og vet dere hva jeg lærte?

Det er jo null stress å henge med småbarnsmødre. Du må riktignok godta ti minutter med fødselsprat, men når det er gjort er det faktisk hyggelig.

Jeg ser lysere på permisjonstiden nå. Blir ikke siste gang jeg slenger meg med på trilletur med mødrene...

Takk for i dag damer!

Én kommentar

Vendla

17.05.2015 kl.00:54

Hei! Jeg er så glad for at pappakroppen har blitt et tema. Hadde ikke du introdusert det, måtte jeg gjort det selv. I fjor hadde jeg en nabo, en ung far til tre barn, som jobbet hele tiden. Først på jobb, deretter hjem for å jobbe med huset. Sprek, altså, og sterkere enn de fleste. Men han hadde aldri satt sine ben i et helsestudio, det kunne selv jeg se. Ingen definerte muskler. Det var en deilig mann. Jeg kan ikke si det på en bedre måte. Og det er saken, det er IKKE musklene som gjør en mann deilig (jeg må bruke litt dansk her). Dere forstår hva jeg vil frem til. Og jeg vil bare legge til at den som bruker mye tid i et helsestudio, han bruker desto mindre tid på viktige ting i livet. Jeg hadde i hvert fall lurt på innsida til en mann som er så tonet på utsida. Kvinnene ikke bare godtar pappakroppen, vi setter stor pris på den akkurat som den er!

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits