Vinn barnevakt i seks måneder...

... Det hadde vært noe det, og muligheten er faktisk nærmere enn du tror.

Pappaentiltre har en samarbeidsavtale med Netflix om jevnlig omtale av tjenesten.

Fortell meg hva du liker best med Netflix i kommentarfeltet under, og vips så er du med i trekningen av et 6-måneders abonnement på Netflix - verdens beste barnevakt.

Jeg trekker to heldige vinnere søndag kveld.

Det finnes ingen bedre barnevakt enn Netflix. Kan brukes på nettbrett, pc, tv og mobil...

Netflix er kanskje en ukjent barnevakt for deg? Det føles kanskje uttrykt å gi slipp på barna dine til en du ikke har hørt om før. Amerikansk er barnevakten også. Er dette trygt, tenker kanskje du?

La meg fortelle deg kort om mine erfaringer med denne utsøkte barnevakten. Som alltid leverer. Til en pris som er så god at jeg vurderer en til hver unge...

Denne barnevakten er alltid tilgjengelig. Uansett når på døgnet behovet skulle melde seg, er Netflix aldri langt unna. Dette er barnevakten som er populær hos alle, fra de minste i huset til mamma og pappa. Reportoaret er bredt, variasjonen enorm.

Her i huset er det spesielt Dora The Explorer og Vennebyen som slår godt an. Bruker barnevakten et av disse kortene kan jeg garantere at det blir stille i minst tolv minutter.

Noen ganger kan det dog bli litt mye barnevakt...

10 kommentarer

Tiril

07.05.2015 kl.16:47

Hehe, artig innlegg! Nå har ikke jeg barn, men jeg kunne godt tenkt meg denne type "barnevakt" til meg selv en gang i blant. I mine øyne er det beste med Netflix det store utvalget av filmer og serier. I tillegg er det enkelt og tidssparende, noe som passer perfekt i en ellers stressende hverdag.

Ha en fortsatt fin dag! :-)

femhjerter

07.05.2015 kl.20:18

Jeg har jo en hel haug barn i huset, så ja takk netflix! Det er jeg helt med på! Da får mammaøynene litt lenger hvile i helgene;) dx fingrene og håper jeg vinner;)

mediakaos

07.05.2015 kl.20:32

Hahahaa..... fantastisk det siste bildet ! Vi hr Netflix med to brukere her i huset. Og med fire barn, er det barnevakt for 2.. vi har teenager i kjelleren og 3 i 2 etasje. Det er utrolig hvordan til vanlig, til tider tunghørte barn - plutselig får både stemme og hørsel, når disse to brukerne er på. "Hveeem er på Neeeeeetflix? "Og vet du? Det verste er at om det er en av de 4, så er svaret - ok.. og så bare rolig, et spm om hvor lenge. Men er det jeg eller mediapappa, som en SJELDEN gang setter oss ned med - DA vanker det kjeft da! Om mulig - kanskje det er jeg som skulle håpe på å vinne denne ? :-p Ungene klarer seg jo... hehehe

Camilla Hansen

07.05.2015 kl.22:43

Netflix er supert og vi har testet både det og viaplay men for øyeblikket har vi ingen av delene til ungens fortvilelse. Det jeg liker best med Netflix er brukervalget,hvor man kan sette opp en egen bruker til barna! Det er helt supert!

Monica's Verden

08.05.2015 kl.14:34

Det jeg liker med netflix er at de har ett veldig bra utvalg :)

Jeg er farmor til en jente på 4 år, å når jeg passer henne så er hun høyt og lavt, MEN finner jeg frem iPad og Netflix, da senker roen seg :)

Å det er veldig herlig, å kunne se nyheter, uten at hun skal se på Disny Chanell, eller alle disse andre :)=

Å etter å ha hatt Netflix en mnd, da er man hektet, jeg kunne ikke klart meg uten jeg nå rett og slett :) Men 6 mnd gratis hadde jammen ikke vært dumt, da kan jeg bruke de kr på noe annet de mnd :p

Jeg krysser fingrene, å så vil jeg ønske deg og dine en kjempe fin Helg.

Hilsen fra Farmor Monica :) Ble farmor da jeg var 34 år, tidlig men akk så moro :)

Henny

09.05.2015 kl.16:26

Trenger ny Netflix konto, da min søster i det siste har tatt over min.. :-)

Monica Aho

09.05.2015 kl.20:08

Netflix er smart for alle medlemmer i husstanden! Barna får se det de vil,mannen får se sesonger av alt det han aldri rakk nå når han er sykemeldt etter skade, og jeg sovner som et barn når det endelig er min tur 😅

Pappaentiltre

11.05.2015 kl.11:06

Tiril: Hei Tiril, gratulerer med Netflix-abonnement. Send meg en mail med ditt fulle navn på Martin.grevstad@gmail.com så sender jeg deg gavekortet. Gratulerer??

Pappaentiltre

11.05.2015 kl.11:07

Monica's Verden: Hei farmor Monica. Du er trukket ut som vinner av Netflix-konkurransen. Send meg en Mail med ditt fulle navn så sender jeg deg gavekortet. Martin.grevstad@gmail.com

Gratulerer??

Tiril

12.05.2015 kl.14:59

Åå, så gøy! Jeg har sendt deg en mail med kontaktinformasjon nå :-)

Tusen takk og ha en fortsatt fin dag!

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits