Den egentlige sannheten..

Gjesteblogger: Mammaen til tre

Ja, hva skal man si.. At mannen i huset er syk noen dager, går ikke upåaktet hen. På ingen som helst måte.. Det har hele familien fått merke! Joda, jeg har gått på jobb som normalt jeg, og etterlatt en syk ektemann med tre barn og det som hører med.. Stakkars mann.. Dog har jeg tilbudt meg å både levere og hente i barnehagen, lage middag og koordinere med naboer så de kunne hjelpe til mens jeg var på jobb. Jeg foreslo også at timen på helsestasjonen måtte avlyses, vi snakker tross alt om mannefeber. Har han hørt på meg eller tatt i mot tilbud om hjelp??

NEI!

Og det gjør det enda vanskeligere å synes synd på han.. Hvor syk kan han være liksom? Han har riktignok forsvunnet opp på soverommet i dét jeg har kommet inn døra fra jobb. Og der har han blitt frem til middagen har blitt laget, oppvasken er tatt og det nærmer seg leggetid for ungene.. Snakker vi strategisk planlegging her?

Sannsynligvis..

Men, nok sykdomssnakk for denne gang. Måtte det bli lenge til vi opplever dette igjen!!

Jeg har virkelg gjort mitt beste for å hjelpe den stakkars mannen min.. Var det bra nok?? NEPPE! En umulig oppgave spør du meg..

Pleeease, sov like søtt de neste fire timene..

Nå står miniferie til Danmark for tur! Det skal han ha, han mannen min.. Han er herlig å reise på tur med. En 6 timers biltur blir aldri kjedelig med han! Sykdom eller ei.. Krysser det som er for at alt går like radig for seg som det har gjort frem til nå, særlig med tanke på tre små i baksetet.

Snakkes mer fra Danmark. Da er nok mannen i huset back on track. Som danskene ville sagt det; Livet er sgu ikke for amatører. Det skal være sikkert og visst.

Dvd i bilen.. Hva skulle man gjort uten?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits