Live setter dagsorden!

La oss først bare konstatere at det er en tung dag. Gårsdagen ble selvfølgelig litt senere enn planlagt - som vanlig.

Det betaler jeg prisen for i dag!

Da jeg endelig kom meg ned i stua i dag kom Live løpende i mot meg med en tegning hun hadde tegnet. Stolt og fornøyd viser hun meg en tegning av en båt med fem mennesker i.

Så fin, sier jeg, før Live følger opp og sier:

De er redde!

Pluttselig slår det meg at tegningen er veldig i tiden. Hver dag prøver tusenvis av mennesker å komme seg til Europa båtveien. Jeg vil anta at mange av dem er redde.

Det tragiske båtforliset i Middelhavet har rullet over skjermen her hjemme ved et par anledninger. Dessverre tenker jeg ikke alltid like nøye over hva som blir vist på nyhtene.

Jeg vet ikke om det er her hun har fått det fra, og egentlig betyr det ikke så mye, men jeg er facinert over hvor mye klokt som ligger bak hver tegning Live lager. Jeg lurer noen ganger på hvor hun tar det fra.

I dag har hun i hvert fall satt dagsorden her i huset.

3 kommentarer

mammatil6

25.04.2015 kl.17:23

Imponerende hvordan hun har fått dette med seg... Og hun har tegnet det såpass bra at menneskene ser redde ut... Jeg er veldig imponert!

mediakaos

26.04.2015 kl.12:14

De små får meg seg mye mer enn man skulle tro.(desverre) Man skulle egentlig ønske at man kunne skjerme de for alltid :)

Tante krøll

26.04.2015 kl.23:28

Fantastisk imponerende og sår tegning.. Utrolig flink jente!

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits