Bæsjehumoren har rammet familien...

Diddelido-diddelido-diddelido!

her sitter jeg sånn litt på tvers

og synger på et lite vers,

venter på en liten bærsj

håper på en liten dæsh,

sier -nå må du til pers.

Diddelido-diddelido-diddelido!

Du har kanskje hørt sangen før? Ikke det, nei. La meg fortelle, den handler nemlig om noe så hysterisk morsomt som bæsj. Nei, du hørte ikke feil. Bæsj er det morsomste som finnes. Ingenting får frem latteren i deg som litt ekte bæsjehumor.

Det er rett og slett helt rått.

I hvert fall hvis du spør Henrik!

Diddelido-sangen dundrer over høytaleranlegget i bilen as we speak. Det er sikkert 50. gang vi hører på den siden vi dro fra hytta for to timer siden.

Jeg blir gal!

Hadde det bare vært med denne ene sangen skulle jeg overlevd. Det er jo ikke så ofte vi kjører bil, men problemet er at alt, og da mener jeg ALT, handler om bæsj for tiden.

I dag hadde Henrik bæsj til middag, i går het han bæsj, i morges skulle han ha på seg bæsj, og tror du ikke jaggu meg Bæbæ lille lam hadde litt bæsj også.

Bæsj er svaret på alle livets spørsmål, skal vi tro Henrik.

Dette er faktisk første gang bæsje-humoren rammer familien. Live var/er ikke spesielt opptatt av bæsj, bortsett fra når nabojenta er på besøk eller når Henrik setter i gang. Og når hun skal på do. Naturligvis. Ellers er det lite fokus på bæsj.

Dette er rett og slett en uvant situasjon for meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er handlingslammet...

Skal jeg si at det ikke er lov å si bæsj, skal jeg overse han, skal jeg tøyse med når han snakker om bæsj, eller skal jeg bli sinna?

Har DU erfaring med bæsjehumor tar jeg gjerne i mot tips. For jeg har ingen anelse hva jeg skal gjøre...

4 kommentarer

mediakaos

12.04.2015 kl.18:02

Haha... herlig ! vi er heldigvis over det stadiet med jentene. Dog er det teenages gutta som ser ut til å være tilbake i det sporet nå :p

Pappaentiltre

12.04.2015 kl.18:13

mediakaos: skal feire med et glass rødvin den dagen denne perioden er over!

mammatil6

12.04.2015 kl.18:59

Veeel, vi synger heller en samng til poden som alltid nekter å innrømme at han.... ja, nettopp, du gjettet riktig. Bæsja... Vi synger:

Har du bæsja , har du prompa, har du donglebær i rumpa?? Poden på 2,5 år synes det hvertfall er gøy... men noen innrømmelser vil aldri forekomme...

Og jeg er ikke den eneste:

https://www.youtube.com/watch?v=r03Z3rx7ISM

mediakaos

12.04.2015 kl.19:09

Og det er vel fortjent ! :-p

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits