Mens andre sover, våker far...

05.00?? Jeg gnir meg i øynene, det kan umulig stemme. Jeg snur meg rundt, later som jeg ikke hører noe.Sove, sove. Jeg MÅ sove!

Auu, et bein sparkes i siden min. Jeg later som jeg ikke kjente noe, prøver å ligge helt stille. Det har funket i snart 46 uker - minus et par dager. Skal det funke igjen?

Ikke akkurat...

Plutselig hører jeg tørt fra min venstre side. Ordene som er alle småbarnsforeldres mareritt, 

"Det er din tur i dag..."

Æsj, jeg ser på klokken. 05.03... Gud bedre, dette blir en tung dag!Jeg slenger på meg pysjbuksa og trasker inn til Tobias. Ikke mye som tyder på at han vil sove mer. Han ser på meg med store øyne og smiler, før han legger til en søt liten latter. 

Jeg har ikke noe valg. Jeg MÅ stå opp...

Jeg trasker ned i stya med Tobias på armen. På vei ned trappen kommer jeg på at fruen hadde besøk av 10 damer i går. Jeg frykter vinflasker og mat overalt. Jeg vet nøyaktig hvordan det ville sett ut hvis det var fedrene som hadde hatt festmiddag...

Til min store overraskelse er det helt strøkent. Damene har som vanlig levert. Deilig, da!

Med ryddig hus og en kopp kaffe i hånda steg humøret kraftig. Selv om det er blytungt å stå opp i Otta, er det noe magisk med grytidlige morgener. 

Helt rolig i huset. Ikek en lys å oppdrive ute og herlige barn i pysj, Det er herlig, selv om det er tidlig. 

Og best av alt, jeg fikk nesten to timer kvalitetstid med Tobias. Store fine, herlige Tobias. 

Bare han og meg. 

Nå gleder jeg meg til permisjonen starter for fullt. Skal bli fint å bli skikkelig kjent med Tobias:-)

Ha en fin lørdag alle sammen. Og husk: ta vare på hverandre!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits