Den uforglemmelige første sykkelturen!

Du ser det på hele henne, hun er opplagt stolt. Hun klarer ikke skjule begeistringen. Øynene stråler som aldri før. Hun ser på meg og smiler. Det er akkurat som hun skjønner at noe stort har skjedd. Jeg aner et snev av ydmykhet i blikket hennes. Hun er så nydelig der hun står.

Pene nydelige jenta vår. Verdens beste storesøster og familiens solstråle. Jeg husker dagen du ble født som om det var i går. Jeg husker første gang du lo. Jeg husker da du tok dine første skritt. Jeg husker første gang du smilte til meg. Jeg husker første gang du sa at du elsket meg. Jeg husker din første dag i barnehagen. Og jeg husker første gang du lurte meg.

Nå står du her foran meg. Så pen som du aldri har vært. Jeg ser du ivrer etter å fortelle meg det. Hemmeligheten du bærer på. Det som har skjedd mens pappa var på jobb.

Det er like før nå. Det må bare ut. Du ser på meg og sier stolt.

"Vet du hva pappa?" ... "Jeg har lært meg å sykle!"

Du venter på reaksjonen min. Den lar vente på seg. Jeg holder deg på pinebenken noen sekunder, det ser nesten ut som du blir skuffet. Sekundene går sakte nå... 1, 2, 3...

"Fantastisk Live, tenk at du har lært deg det. Nå er du stor jente" nærmest skriker jeg av glede.

Så kommer ordene du har ventet på.

"Jeg vil se deg sykle Live!!"

Du setter deg på sykkelen. Løfter blikket over skuldrene dine for å se om jeg følger med. Det gjør jeg selvfølgelig. Du vender blikket fremover igjen. Strammer hjelmen, før du setter i gang.

Du sykler bortover gaten. Helt alene, uten støttehjul eller hjelpe-pinne. Du sykler med stolthet og trygghet.

video:img0252

Du har lært deg å sykle!

// Live 4 år //

#mestringsfølelse #stoltfar #storeøyeblikk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits