FOTBALL + SMÅBARNSFAR = DÅRLIG KOMBINASJON

Da sitter jeg her igjen da. Klokken er elleve, jeg er sykt trøtt og burde vært i seng for lenge siden. Henrik våknet ti på seks i dag, så jeg er ganske trøtt. De timene jeg sov var heller ikke de beste. Live sov i senga vår hele natten og var unormalt urolig. 

All fornuft sier sov nå. Jeg har jo tidligere skrevet at søvn trumfer alt og at det er ekstremt viktig å legge seg tidlig. Det står jeg fortsatt for, men jeg glemte å ta høyde for fotball...


                    Det hjelper ikke akkurat når det blir ekstraomganger... Tøft liv!

Fotball er fantastisk og gir meg så utrolig mye, men det skaper også noen problemer. 

I morgen kommer jeg til å være trøtt, det samme på fredag - har kamp i morgen kveld, og på lørdag har jeg sur kone fordi jeg skal tilbringe en hel dag i Skien for å spille playoff til eliteserien i futsal. 

Hodet sier mindre fotball, hjertet sier mer. 

Hva skal jeg gjøre?

OPPDATERT: Klokken er 23.10, PSG har akkurat scoret og jeg er vitne til en fantastisk fotballkamp. Svaret er enkelt. Jeg MÅ fortsette å se fotball!

#trøtt #fotballgal #pappaentiltre

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits