BESTE PAPPABLOGGER 2015?

Jeg hater å tape. Jeg er rett og slett det som kalles en elendig taper. Jeg er han fyren som skaper dårlig stemning for alle rundt meg når jeg taper og som grein som liten da jeg tapte i Yatzi. Jeg er klar over det selv, men har store problemer med å gjøre noe med det. 

Heldigvis er det ikke så ofte jeg taper. Det kan selvfølgelig ha med å gjøre med at jeg prøver så langt det er mulig ikke å stille opp i konkurranser jeg ikke kan vinne. Men som alle andre som vil nå toppen, må jeg innse at også jeg må gå på et par smeller på veien.

Nå har jeg akkurat meldt meg på i en av de tøffeste konkurransene jeg noen gang har deltatt i. Jeg frykter det kan føre til et mageplask!


Denne gjengen her skal hjelpe meg til å bli årets pappablogger i 2015! Klarer jeg det?

 

Mammanett kåret i går årets mamma- og pappablogger for 2014. Vinneren i kategorien årets pappablogger ble Superpapsen. En fantastisk blogg, som har fått mye medieomtale. Ideen om å teste 15 bydeler i Oslo på 15 uker er genial. Personlig synes jeg det er ekstra morsomt at min tidligere foreleser, og mannen som langt på vei skaffet meg min forrige jobb i Burson-Marsteller, er med på prosjektet. På andreplass i samme kåring kom bloggen Pappahjerte. En blogg for "tøffe menn med myke hjerter", som han selv skriver. 

Jeg har blogget i under en uke, så det er kanskje litt drøyt å sette seg mål om å bli årets pappablogger i 2015, men hvorfor ikke? Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for å utfordre de to pappaene på bloggtoppen. 

Men jeg er realist, jeg innser at sannsynligheten for at det blir mageplask er større en sannsynligheten for suksess.

Dessverre!

Jeg har nå vært oppe i to og en halv time (06.00) og dagen er godt i gang. Dagene som småbarnsfar er lengre enn for de uten barn - i hvert fall føles det sånn. Men det betyr også at vi har mer tid til å gjøre morsomme ting. 

I dag skal Live på Sauen Shaun med bestemor, før vi får besøk av noen venner senere på dagen. Er jeg heldig får jeg tid til å spille en futsalkamp (sorry, Julie, glemte å nevne det for deg). Og når barna er i seng blir det mat og øl med de andre fedrene fra barnehagen. 

Ha en fin dag alle sammen

 

2 kommentarer

Julie

04.03.2015 kl.09:32

Lykke til, Martin! Dette er i hvert fall den eneste pappabloggen jeg leser!

Pappaentiltre

04.03.2015 kl.09:41

Julie: haha. Godt å høre, Julie! Du er jo en rutinert blogger så jeg bør kanskje plukke opp noen triks. Kjører B-M bloggkurs???

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits