BLÅMANDAG GA BLOGGSTART

Etter en av de beste helgene på lenge, med strålende vær og vår-tendenser var det tilbake til virkeligheten i dag. Og det startet allerede i natt, med et skrik...


                      Mine tre herlige barn, men kan jeg please få tilbake nattesøvnen min?

Livet som trebarnsfar har lært meg at er det noe du aldri kan planlegge, så er det nettene. Selv om jeg hver kveld prøver å overbevise meg selv om at nå snur det, i natt sover alle tre lenge og ingen kommer til å komme opp i sengen i løpet av natten, så vet jeg innerst inne at sjansen for at jeg har rett, er liten. Ikke det at barna mine sover så dårlig egentlig, men det er alltid noe som gjør at natten blir oppstykket. Er det ikke barna, er det fruen, eller vinden, eller veien... Det er alltid noe. I natt var det alt - på en gang. 

Det var på bussen på vei til jobb i dag tidlig, etter en natt der to av tre barn kom inn i sengen vår, den tredje holdt det gående med skriking i to timer, og vinden hamret mot vinduet så jeg var nødt til å lukke vinduet, at jeg fikk følelsen over meg. Følelsen av at jeg vil starte en blogg, en blogg der jeg deler mine opplevelser som trebarnsfar og stresset familiemann med andre. At det snødde, bussen var forsinket og jeg ikke rakk å spise frokost, fikk det til å klø litt ekstra i fingrene.

Denne bloggen skal ikke bli en sutreblogg, men noen dager starter dårligere enn andre og de kommer jeg til å å blogge om, akkurat som når dagen starter bra.

Heldigvis starter dagen som regel bra. Jeg vil anslå 80/20 i favør gode dager. 

Da er jeg i hvert fall i gang. Lurer på når jeg får min første "eksterne" leser...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pappaentiltre

Pappaentiltre

29, Ås

Hei, Jeg er pappa til tre, men kun gift med én. Jeg klarer sjeldent si nei og hater å være alene. Relativt ung trebarnsfar, men lever ellers et typisk familieliv med til tider altfor mange jern i ilden... Dette er den usminkede sannheten om livet som trebarnsfar - på godt og vondt. Mail: martin.grevstad@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits